Avoinna ajanvarauksella MA, TI, TO ja PE klo 10-17.

Esse-kasvohoidot

Probioottinen Esse Experience kasvohoito

Probioottinen Esse-Kasvohoito, joka on ihosi tarpeiden mukaisesti yksilöllisesti rakennettu kasvojenhoitokokonaisuus. Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kulmien muotoilun, kuorinnan, tehoseerumin tai tehoampullin, silmänympärysihon hoidon, naamion sekä tehotuotteet ja kosteusvoiteen ihosi tarpeiden mukaan.

Huom! Ei sisällä ihon mekaanista puhdistusta! Esse-kasvohoidot sisältävät kaksi erilaista hierontamenetelmää kasvoille, hiuspohjalle, decolteelle tai niska/hartia-alueelle. Hierontatekniikka valikoituu ihosi, käytettävien tuotteiden ja hoitoajan mukaan.

Hoidon kesto: 90 min. / Hinta: 108 €
 

Hoidon kesto: 120 min. / Hinta: 125 €

* sisältäen höyrytyksen ja ihon mekaanisen puhdistuksen

Esse Signature

Kokonaisvaltainen hoitoelämys, johon kuuluu Esse-kasvohoidon lisäksi rentouttava jalkakylpy, sekä käsien ja jalkaterien hieronta kasvonaamion aikana. Rauhoittava kuppi teetä ja pieni suklaaherkku. 

Hoidon kesto: 135 min. / Hinta: 155 €

Esse-kasvohoidot

Probioottista ihonhoitoa - Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviaineosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon –  ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.

Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobikannan, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa.

Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Kauneushoitola Pikku-Paratiisi 

Rauhankatu 8 E 18,
13100 Hämeenlinna

Puh. (03) 612 0610
www.pikkuparatiisi.fi

 

Verkkosivut Opiferum Oy