Avoinna ajanvarauksella MA, TI, TO ja PE klo 10-17.

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti. Käytettävät Dermalogica-tuotteet valitaan ihollesi jokaisella hoitokerralla tehtävän face-mapping ihoanalyysin mukaan. Yksilöity kokonaisvaltainen kasvohoito voi olla tällöin puhdistava, kosteuttava, rauhoittava, kiinteyttävä tai kirkastava ihosi kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Hierontatekniikoissa käytetään akupainelua, klassista kasvohierontaa sekä Gua Sha-kiviä.

Dermalogica-kasvohoito 90 min.

Sisältää Dermalogica Face-mappingin, kolmoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, kaksi erilaista hierontaa, ionactive-tehoseerumin, hoitonaamion, tehoseerumin ja hoitotuotteet naamion jälkeen Dermalogica-tuottein. Kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto: 90 min. / Hinta: 105€

Dermalogica-kasvohoito 120 min.

Sisältää Dermalogica-kasvohoidon mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Hoidon kesto 120 min. / Hinta: 120 €

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica on ratkaisu ihosi terveyteen. Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä.

Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä kuivattavaa S.D. alkoholia. Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä.

Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogican tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

Kauneushoitola Pikku-Paratiisi 

Rauhankatu 8 E 18,
13100 Hämeenlinna

Puh. (03) 612 0610
www.pikkuparatiisi.fi

 

Verkkosivut Opiferum Oy