Tuotteet

DERMALOGICA

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä kuivattavaa S.D. alkoholia. Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogican tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

www.dermalogica.fi

 

DA VINCI

Da vinci- siveltimet ovat laatua, johon ammattimeikkaajat luottavat työssään ja joiden avulla kaunis meikki syntyy. Da vinci- siveltimet on valmistettu Saksassa, Nürnbergissä, jossa ne yhä valmistetaan käsityönä, kuten on tehty sukupolvien ajan. Huolellisesti valikoidut materiaalit, hienoimmat aidot luonnonkarvat, ergonomisesti muotoillut siveltimien varret, tarkka käsityön jälki, vuosikymmenten osaaminen sekä tarkasti valvottu tuotanto takaavat hienoimmat siveltimet käyttöösi. Nauti Da Vinci laadusta.

www.ailaairo.fi

 

O.P.I

O.P.I manikyyri ja pedikyyri tuotteet hemmottelevat ja hoitavat käsiäsi ja jalkojasi. Hoitotuotteiden lisäksi O.P.I. tuotteista löydät erittäin kattavan valikoiman laadukkaita lakkoja ja viiloja kynsiesi kaikkiin tarpeisiin.

www.kauneussivut.fi/innet/opi/

 

YOUNGBLOOD

Kaikille meille, jotka tiedostamme hyvinvointimme tärkeyden, ovat Youngbloodin mineraalikosmetiikan mineraalit oikea valinta. Ne ovat ainutlaatuisia, luonnollisia pigmenttejä, jotka peittävät erinomaisesti,
mutta antavat ihohuokosten hengittää. Luonnolliset, suomalaiselle iholle sopivat värisävyt peittävät erinomaisesti ihon epätasaisuuksia, suojaavat auringolta ja tekevät ihosta terveesti hehkuvan ja raikkaan luonnollisen. Youngblood mineraalikosmetiikkasarja on läpäissyt Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on nyt ainoana ja ensimmäisenä meikkisarjana liiton yhteistyökumppani.

www.carpelancosmetics.fi

 

Kauneushoitola Pikku-Paratiisi, Palokunnankatu 21 A 12 (5.krs), 13100 Hämeenlinna, Puh. (03) 612 0610, Avoinna ajanvarauksella.